Over ons

Binary Solutions is in 2008 opgericht door Martijn de Jong, die tot op heden nog steeds leiding geeft aan ons bedrijf. Martijn is in 1995 begonnen als Delphi programmeur en heeft, mede door zijn opleiding HBO Informatica en Informatiekunde, een brede ervaring opgedaan in het gehele automatiseringsspectrum.

De wereld verandert continue en Binary Solutions verandert constant mee. Waar wij eerst alleen maatwerk software leverden bestaat ons diensten spectrum ondertussen uit vele mogelijkheden.

Wilt u een nieuwe website? Een app of misschien wel allebei? Binary Solutions is uw one-stop-shop! Met duidelijke taal, transparante werkwijze en schappelijke prijzen weten wij zeker dat er ook voor u een binaire oplossing is voor uw digitale behoefte.

Wij geloven niet in het ‘uurtje factuurtje’-model, maar investeren liever in een langdurige relatie. Dat betekent concreet dat wij niet zo maar een rekening sturen. Heeft u een probleem en het is eenvoudig, binnen een paar minuten, verholpen? Dan zien wij dat gewoon als ouderwetse service!

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op.