ONZE DIENSTEN

HOSTING

Binary Solutions verzorgt graag uw nieuwe website, inclusief GRATIS design!Binary Solutions beschikt over meerdere eigen servers in diverse locaties in Nederland en Duitsland. Wij werken onder andere samen met STRATO.

Veiligheid

Veiligheid en beschikbaarheid staan centraal in de twee datacenters waar wij onze servers hebben ondergebracht. OOnze hoofdlocatie in Duitsland is zelfs ISO gecertificeerd. Dankzij de gepatenteerde technologie BackupControl kunnen klanten backups van hun webspace oproepen. Daarnaast zorgen gepatenteerde versleutelingstechnieken en spam- en virusfilters voor een uniek veiligheidsniveau van alle data.

Klimaatneutraal

Binary Solutions en STRATO voeren sinds jaren een consequente groene strategie, waarbij de vooraanstaande gebouwentechnologie én hard- en software zorgen voor een omvangrijke energiebesparing: de datacenters werken op klimaatneutrale stroom uit waterkracht. Bovendien maken wij gebruik van direct cooling, een energie-efficiënte manier van koelen waarbij de serverruimtes van het datacenter met behulp van buitenlucht in plaats van koelinstallaties op de juiste temperatuur worden gebracht.

ONZE PARTNERS

STRATO levert innovatieve tools voor slimme aanwezigheid op het internet. Gebruiksvriendelijke web- en multimediapakketten, weblogpakketten, domeinnamen en homepagepakketten, virtuele en dedidated servers, online storage en webshops voor ondernemers.

STRATO is een dochteronderneming van Deutsche Telekom, met hoofdkantoor in Berlijn.