ONZE DIENSTEN

MOBIELE WEBSITES

Binary Solutions verzorgt graag uw nieuwe website, inclusief GRATIS design!Het mobiele internetverkeer groeit nog altijd explosief wereldwijd. Steeds meer mensen hanteren hun mobiel als primair communicatiemiddel. Ook uw website wordt dus steeds vaker bezocht via mobiel internet.

In Nederland zijn ruim 7 miljoen smartphones. Bijna 60% van het internetverkeer in Nederland loopt al via mobiel. Mobiele gebruikers verwachten tegenwoordig dat informatie op een website is afgestemd op het (kleinere) scherm van hun mobiel.

Mobiele site of responsive design

Een mobiele site is een aangepaste versie van uw huidige site, ingericht op mobiel gebruik. Deze kan via elke smartphone of tablet geopend worden en is vindbaar in zoekmachines. Heeft u plannen voor een nieuwe website? Begin dan meteen goed: met een responsive design. Hiermee past het ontwerp van uw website zich automatisch aan, aan het schermformaat van het toestel waarmee het wordt bezocht. Dit zorgt dus voor een optimale performance van uw website, voor elk soort bezoeker.

Binary Solutions kan beide oplossingen probleemloos voor u realiseren.